CV ketel kaduuk? Informeer naar een nieuwe

koud douchen
Koud douchen omdat de CV ketel kaduuk is? Brr..

U zit in een zeer lastig parket als uw CV ketel het begeven heeft. Ten eerste heeft u dan natuurlijk geen warm water meer. Koud douchen is best vervelend. Ook heeft u geen verwarming meer. Zeker als het de koude maanden zijn, dan is dit een erg lastige situatie. U wilt toch niet in de kou zitten? Natuurlijk is het altijd beter om te voorkomen dan te genezen. Goed onderhoud van uw ketel kan ervoor zorgen dat uw ketel langer mee zal gaan.

Het is dan ook belangrijk om hier aandacht aan te geven. Dat is natuurlijk goed advies, maar u wilt zo snel mogelijk weer warm water hebben en de verwarming aan kunnen zetten. U heeft nu weinig aan advies over het onderhoud van een CV ketel. Een nieuwe CV ketel laten plaatsen moet natuurlijk snel gebeuren. Daarom kunt u maar beter kiezen voor een goed merk, waarvan u weet dat deze weer enkele jaren mee zal gaan. Een CV ketel laten vervangen is dan ook interessant.

Welk model en merk is van goede kwaliteit?

Er zijn diverse merken op de markt die goed staan aangeschreven. Ten eerste is er het merk Vaillant. Een bekend merk met goede ketels. Een ander merk dat erg populair is (het is wel iets duurder) zijn de ketels van Nefit. Deze ketels hebben een hoge kwaliteit en een zeer hoog rendement. Deze ketels kunt u gemakkelijk laten plaatsen en hebben ook goede garantievoorwaarden. Ook is er de Remeha Calenta. Een interessante ketel die een goede prijs / kwaliteitsverhouding heeft.

Vraag na de installatie ook altijd hoe het precies zit met het onderhoud. Het eerste jaar is onderhoud wellicht nog niet zo noodzakelijk, maar later is het zeker aan te bevelen om een onderhoudscontract af te sluiten. Uw ketel wordt dan enkele keren gecontroleerd en onderhouden. Dit zal de levensduur van uw ketel zeker ten goede komen.